Wat kan Zeno voor uw organisatie betekenen?

We investeren in langdurige relaties met onze opdrachtgevers en de aan Zeno verbonden zorgprofessionals. Wij geloven in deskundigheid met korte, open communicatielijnen om zo optimale zorg op maat te leveren.

Samen zetten wij een samenwerking neer als een vast maar flexibel onderdeel van uw organisatie. Zeno als de huisleverancier voor zorgdiensten voor uw organisatie. Het bespaart u ingewikkeld gedoe met kennismaking van cultuur en visie van uw organisatie, het gevoel van: “Ik sta vanavond met inval, weer alles uitleggen, en de cliënten vinden het al zo lastig al die gezichten….” Met Zeno bent u bekend en vertrouwd.

Samen goed in zorg

Heeft u roosterverstoringen door vakantie of ziekte, een bijzondere zorgvraag of een crisissituatie? Zeno is uw partner in het verzorgen van de flexibele schil met daarbij optimale kwaliteit. Klantgericht en proactief. Wij zijn teamspelers en sterk in het verbinden van collega zorgprofessionals. Wij begrijpen hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Juist daar onderscheidt Zeno zich. Kwaliteit is iets waarvoor wij staan en in geloven. Door een duurzame relatie aan te gaan voelen wij ons een onderdeel van uw organisatie en zijn betrokken bij uw zorgvragers en zorgprofessionals. Zeno staat dag én nacht voor u klaar: Samen goed in zorg.

NEEM CONTACT OP
  • Wij zijn klantgericht

  • Wij zijn proactief

  • Wij zijn teamspelers

  • Wij zijn betrokken

  • Wij staan voor duurzaam

  • Wij staan voor kwaliteit

Bellen kan altijd met één van onze medewerkers!

Harry van Buren

+31 (6) 23 58 99 18

harryvanburen@zenozorg.nl

Lucas van Wingerden

+ 31 (6) 24 77 02 10

lucasvanwingerden@zenozorg.nl

Dennis Wor

+31 (6) 50 60 31 75

denniswor@zenozorg.nl

Jantine van Wingerden

+31 184 63 67 12

info@zenozorg.nl