Yes, Zeno heeft het SNA-keurmerk behaald!

08 oktober 2024

Yes, we zijn weer geslaagd voor het SNA-keurmerk. Op 27 september hebben wij voor Zeno Zorg B.V. onze jaarlijkse SNA-audit gehad. Deze hebben wij weer glansrijk doorstaan zonder afwijkingen.

Sinds 2022 heeft Zeno Zorg het SNA-keurmerk. SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. Het SNA-keurmerk kan alleen behaald worden door bureaus die voldoen aan de wettelijke verplichtingen rondom administratie, financiën en personeelsbeleid. Je krijgt als Nederlandse organisatie het SNA-keurmerk als je voldoet aan de NEN 4400-norm.

Met dit keurmerk tonen wij aan opdrachtgevers dat wij een betrouwbare partner zijn. We zorgen zorgvuldig voor onze medewerkers, voldoen aan wet- en regelgeving, en hebben onze administratie goed op orde. Onze interne processen zijn efficiënt ingericht, en we gaan professioneel om met klachten en verbeterpunten.

Het SNA-keurmerk is gebaseerd op inspecties volgens NEN-normen. Dit staat voor Nederlandse Norm. Deze normering wordt gebruikt om de kwaliteit van bedrijfsprocessen te meten. Voldoe je aan de voor jouw organisatie geldende NEN 4400-norm en heb je de inspectie goed doorstaan? Dan krijg je het SNA-keurmerk en word je automatisch opgenomen in het SNA-register. Dit register is openbaar. Zo kunnen opdrachtgevers checken of je daadwerkelijk SNA-gecertificeerd bent.

We zijn trots dat de audit opnieuw succesvol is afgerond en dat we het SNA-keurmerk mogen dragen.